onsdag den 15. april 2015

Oliver med skoldkopper

I torsdags i sidste uge opdagede vi, at Oliver havde to prikker på maven. Vi mistænkte at det kunne være skoldkopper, så det første vi tjekkede fredag morgen var, om prikkerne var blevet til skoldkopper. Det var de i den grad - og mange flere kom strømmende til. 

I de første par dage var Oliver lidt mat og skoldkopperne kløede. Men de seneste dage har der ikke været noget at mærke på ham. 
Det er heldigt, at jeg har barsel, så jeg kan have Oliver hjemme. Men det er også lidt mærkeligt, at skulle aflevere Felix i vuggestue imens Oliver er hjemme. Men midt i indkøringen af Felix i vuggestuen, så holder jeg mig til planen. Oliver nyder også opmærksomheden og roen, hvor det kun er ham der er i fokus. 
I onsdags havde vi f.eks. bagt skoldkoppekage til fars arbejde og været ude og aflevere den. Det syntes Oliver var fedt, og susede rundt derude. 


Jeg er hjemme hele ugen for en sikkerheds skyld, så må han da være holdt op med at sprede smitte, og være klar til børnehave på mandag.


Så er det bare tilbage at vente på, at turen kommer til Felix. Men måske har Felix allerede fået noget sygdom. Han havde ihvertfald fået en værre gang omgangssyge med hjem fra vuggestuen i går, så han nu kaster op og er sløj. Det er selvfølgelig synd for ham, men nøj hvor er han pylret, når han er syg. Ingen kommentarer:

Send en kommentar