onsdag den 15. april 2015

Birkenstock tip

Min mand har lige købt en par Birkenstock futter - eller sandaler om man vil. Ikke bare et par vilkårlige Birkenstock, men et par med soft sål - eller fodseng som de kalder det på hjemmesiden. De er meget lækre at have på ift de almindelige såler i deres sko. Jeg forstår faktisk ikke hvorfor de overhovedet laver de almindelige hårde såler, for de bløde er meget mere komfortable at gå med. Min mand har en bred fod, så derfor passer Birkenstocks normale(brede) pasform godt til ham. Den normale læst er nemlig bred. Men til smalle fødder, som f.eks. min så fås de også med smal læst.
Vi fandt skoene på en tysk hjemmeside med gratis fragt til ca 400kr. Og der er et utal af forskellige modeller at vælge imellem. Både til mænd, kvinder og børn. Vi oplevede god service og hurtig levering - og så er hjemmesiden oversat til dansk, hvilket er rart for en tysk novice som jeg.
Manden vil gerne have et ekstra par til sommerhuset, og jeg tror også jeg vil snige et par med til mig i den forsendelse. Jeg bliver nemlig mobbet herhjemme med mine elskede Crocs futter. Så måske de her Birkenstock skal have en chance og se om de er lige så gode som folk siger. Jeg skal ihvertfald have et par smalle med blød sål!

Birkenstock sandalerne er købt her.


Jeg overvejer disse sko til mig selv

Ingen kommentarer:

Send en kommentar