mandag den 15. december 2014

Juletræsfældning


I går var vi alle fire ude for at fælde juletræ. Vi skal holde jul herhjemme, så selvfølgelig skal vi også have en juletræ. 
Vi kørte afsted kl 11.00 og der gik ikke længe før end bagsædet snorkede. Det gav sådan en dejlig ro i bilen, men for Olivers vedkommende betød det også at middagsluren var spoleret.
Vel fremme var der også andre der havde fået den geniale ide at dkulle fælde juletræ på samme tid som os. Det gav lidt udfordringer mht at finde en parkeringsplads. 
Der var en million flotte juletræer, som stod side om side. Det gjorde det hele meget svært at vælge. Men vi fandt et træ, som så helt perfekt ud. 
Manden savede og Oliver surmulede. Felix var installeret i en bæresele på maven af mig, da det var den letteste måde at komme frem i terrænet med ham på slæb. Felix hyggede sig og det samme gjorde jeg. Han er dog ikke just et fnug at løfte på mere, men det er vel også en slags træning at løfte baby. 
Nu skal træet bare lige stå udenfor nogle dage inden det bliver slæbt ind i stuen for at blive pyntet. 
Måske det bliver pyntet inden Olivers fødselsdag - måske ikke. 
Jeg kan heller ikke finde ud af om Olivers fødselsdag skal holdes adskilt fra julestas eller om det bare skal flyde sammen i en stor festlighed. 
Men ihvertfald kom juletræet i hus. Så mangler jeg bare en ting mindre i jule/fødselsdagsræset.4 kommentarer:

 1. Vi har også lige købt juletræ. Pga. travlhed og syge børn blev det dog denne gang hos spejderne nede foran slagteren ;) Men ungerne synes vist det var lige hyggeligt. Vi plejer at købe i Sønder Tranders.

  Hvor er det I er henne?

  Hilsen, en mor som også har jule/fødselsdagsræs i december :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det støttet jo også et godt formål, at købe hos spejderne.
   Vi var helt ude bag Nibe for at købe.
   Men næste år tror jeg vi kører til Klarupgaard. Det var rigtig hyggeligt sidste år, hvor vi dog ikke købte juletræer derude. Men der er også en masse hygge for børnene.

   Glædelig jul.

   Slet
  2. Åh ja, Klarupgaard, selvfølgelig! Der må vi ud næste år. Er det også fæld-selv?

   Slet
  3. Nej, det mener jeg ikke det er. Men der er julemarked, æbleskiver, hestevogn og en masse andet godt.

   Slet