torsdag den 23. oktober 2014

Oliver på besøg i børnehaven


I fredags var Oliver og jeg på besøg i børnehaven. Olivers kontaktpædagog foreslog selv, at vi kom i efterårsferien, hvor der ikke var så mange børn. 

Oliver sad først indenfor lidt, inden alle børnene skulle ud og lege. Vi trak derfor i tøjet igen og gik med ud. Oliver har fået sit eget rum i garderoben, med plads til overtøj og børnehavetaske. 

Ude på legepladsen var han først lidt forsigtig og ville helst holde mig i hånden. Lidt efter lidt blødte han op, og begyndte at lege på egen hånd og omkring de andre børn. Dog med mig og pædagogen inden for synlig rækkevidde. 
Vi legede ude i næsten to timer, inden jeg fik våde tæer og foreslog at vi tog hjem igen. Oliver synes ikke vi skulle hjem igen, for han havde lige fået snøret en af pædagogerne til at køre ham rundt på en cykel på legepladsen :) 
Oliver strålede og klarede sig simpelthen så fint i børnehaven. Det var en fornøjelse at se, at han har mod på børnehavelivet. Det kan godt være, at han får et chok, når han kommet på besøg næste gang, hvor der er væsentligt flere børn end i dag. Men i dag var ihvertfald en rigtig positiv start. 
Vi blev også foreslået at tage ned og lege på børnehavens legeplads i weekenderne, så han er 100% bekendt med de ydre omgivelser inden han starter. Så er det kun de voksne og børnene han skal lære at kende.
Jo mere jeg kan forberede ham på børnehavestart, jo nemmere forestiller jeg mig at overgangen fra dagpleje til børnehave bliver. 
Her er lidt billeder fra vores besøg i dag.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar