søndag den 12. oktober 2014

Lykken er....

.... At tage på aften gå-løbecykletur med Felix i Odderen og Oliver på løbecyklen. Ikke en vind rørte sig og efterårsvejret var pragtfuldt. Det er lykke og taknemmelighed for mig.
Jeg priser mig i øjeblikket lykkelig for mine to sunde og raske børn. 
Olivers bedste vens lillesøster på knap 5 måneder har lige fået konstateret kræft. Lille Olivia og hendes tvillingesøster kom til verden en måneds tid før Felix.
 Hun starter kemoterapi og øvrig behandling i den kommende uge. Hvor er livet dog ubarmhjertigt, når sådan noget rammer en så lille pige, hvis liv kun lige er begyndt. Jeg tænker på lille Olivia og familien i denne svære tid, og beder en stille bøn for at hun skal blive rask igen. 

Så kan trodsig toårig, søvnunderskud og utallige fyldte bleer være uendeligt lige meget, og jeg skammer mig over at jeg kan gøre sådanne bagateller til problemer i min hverdag. Nu ved jeg hvad virkelige problemer er... 

3 kommentarer:

 1. Puha, det er dog forfærdeligt. Det må bare ikke ramme små børn. Håber det bedste for den lille familie <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også påvirket af det, og har lyst til at gøre noget aktivt. Men ligemeget hvad så er det ikke mig som kan fjerne byrden for lille Olivia og familien.

   Slet
 2. Åh, det er til at fåondt i maven af!
  Men skønne billeder - taknemmelighed er ikke det værste man har.

  - Anne

  SvarSlet