torsdag den 9. oktober 2014

Et farvel


I dag har Oliver formentlig haft sin sidste dag hos sin elskede gæstedagpleje, Anette. Han har været der de sidste to uger, hvor dagplejemor Dorthe har haft ferie. 
Han nyder at være i gæstedagpleje hos Anette, som bor smukt inde i skoven. Der er rådyr og egern i haven, og Oliver er så dejlig beskidt og træt, når han har været deroppe. Og han lærer en masse om naturen og skoven, når de går på ture og leger. Hun har kun gæstedagpleje-børn og er også naturdagplejer, så det meste af dagen forgår udendørs året rundt.
Men det var nu lidt sørgeligt, at skulle sige farvel i dag, fordi Felix jo højst sandsynligt skal i vuggestue i den institution hvor Oliver skal i børnehave, og derfor ikke kommer i gæstedagpleje hos Anette. Det har været sådan et trykt sted for Oliver at være de seneste par år. 

Oliver og jeg har derfor købt en fin buket blomster og et personligt kort med pæne ord til Anette, samt et billede af Oliver. Det faldt i god jord, og jeg havde bestilt en buket der afspejler skoven og naturen - præcis ligesom Anette.  

Det sværeste farvel bliver om 1,5 måned, hvor Oliver har sidste dag ved dagplejemor Dorthe. Der kommer jeg til at vande høns. Det er godt, at der er lidt tid dertil endnu...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar