lørdag den 27. september 2014

Oliver på brandstationenI torsdags var Oliver med dagplejen ude på brandstationen og se en brandbil. Sikke en god oplevelse det var for Oliver. De var taget derud sammen med et par andre af byens dagplejere og deres børn.

Turen startede med en topattraktion i sig selv - nemlig at køre med bus. Bussen gik lige ud fra vejen tæt ved dagplejen og helt ud foran brandstationen. Oliver og vennerne i dagplejen elsker at køre med bus, og synes det er en oplevelse ud over det sædvanlige i sig selv. 

Da de alle kom ud blev de vist rundt af brandmand Gert, som viste børnene hvordan brandalarmen lød og hvor alle brandbilerne holdt parkeret. Børnene fik lov til at sidde på førersædet af en brandbil og dreje på rattet og de så hvor langt brandstigen kunne køre ud. Til sidst fik de hver en brandhjelm med hjem. 
De tog selvfølgelig bussen hjem igen.Om eftermiddagen legede vi brandbil, da vi kom hjem. Oliver var SÅ træt og mættet af gode indtryk fra en dejlig dag. 

Jeg tror ikke, at dagplejemoderen havde forventet sig det store af besøget på brandstationen, men det har gjort store indtryk på alle børnene. 
Det er dejligt, at brandmand Gert gad at bruge lidt af sin arbejdsdag på børnene. De har helt sikkert fået en oplevelse, som de vil huske længe.

Nu har Olivers ven fra dagplejen, Frederik, haft sidste dag. Han starter i børnehave på mandag. Han var sådan en god dreng, og Oliver var glad for at lege med ham i dagplejen. Nu er de kun tre børn tilbage i dagplejen, og om en måned er det kun Oliver tilbage. Ligepludselig er den trykke og rare dagplejetid ovre, og et nyt kapitel starter i børnehaven. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar