fredag den 19. september 2014

Og Felix fik sit navn...

... på en dejlig og solbeskinnet lørdag d. 5. September. 
Felix og vi andre havde en rigtig dejlig dag i selskab med familie og gode venner. Dagen blev lige så uformel og hyggelig som vi havde håbet. Vejret var helt i top, og solen skinnende fra en skyfri himmel. 


Vi fik taget billeder ude foran kirken i det gode vejr.Da vi kom hjem fik vi velkomstdrinks i form af cremant og snacks på terrassen. Min svigerinde og svigermor havde været behjælpelig med lækre velkomstsnacks, som både børn og voksne nød. 

Børnene legede i haven og kom kun lige ind for at spise aftensmad. Vi hørte stort set ikke børnene, fordi de legede så godt sammen på tværs af alder og køn. Oliver fandt også lige tid til at slå græs :) det hele skal jo passes.Efter aftensmaden fik vi kaffe og kagebord. Jeg havde forsøgt mig med at lave fondantkager, som blev okay. De smagte ihvertfald godt, synes jeg. Udseendet af kagerne kan altid diskuteres :) det er jo min første kage, så jeg er helt nybegynder på kageområdet. Desuden havde jeg lavet blueberry-cream cheese muffins med frosting og Min svigermor havde også hjulpet med at lave søndags-kræs, som er en kage de ofte spiser i min mands familie.

Felix fik en masse skønne dåbsgaver. Bl.a. Sølvbestik, bobles, Fjällräven mini rygsæk, bog, Design letters kop og tallerken og et rigtig flot flag med navn og fødselsdato. Sådan et flag fik Oliver også, og vi har det fremme på mærkedage.
Felix fik også en Kay Bojesen sangfugl. Oliver fik også en sådan fugl til sin dåb, blot i en anden farve. Fuglene pynter pænt på deres værelser.
Selvom det var Felix' dag, så fik Oliver også nogle fine gaver og en masse opmærksomhed. Olivers onkel og 'moster' havde købt to lækre Ralph Lauren poloer med hjem fra USA, og en heldrsgt til Felix. Et vennepar havde købt en lækker Hollys polo til ham. Olivers anden onkel og 'moster' havde købt et super godt puslespil med dyr fra Djeco. Det kan varmt anbefales.

Tak til alle der var med til Felix' dåb og som hjalp til med at dagen blev rigtig god og mindeværdig.


2 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud, en fest i børnenes tegn, netop som det skal være :D I er bare fine. Tillykke!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :) det var nemlig meningen at det skulle være en uformel fest i børnehøjde. Så det var skønt at se, at alle hyggede sig.

   Slet