fredag den 29. august 2014

Små maver og prutter


Jeg har netop i dag modtaget de nye Lactocare Baby D-dråber til Felix. Det er absolut ikke fordi Felix er et kolikbarn, men jeg kan mærke at hans mave ikke synes om de D-dråber vi hidtil har givet ham. De hidtige D-dråber har ellers været nøje udvalgt, så de ikke var lavet på det udskældte kokosolie, men istedet på jordnøddeolie. Det skulle nemlig ikke give så meget mavekneb, og problemer med at komme af med prutter og hvad der tilhører den kategori. Men det synes jeg det gør alligevel. Lille Felix døjer med at prutte i bleen - pardon my frensh - og bliver deraf lidt utilfreds.

Jeg har derfor fået mulighed for at prøve det nye produkt fra Lactocare til babyer, som er D-dråber ( de anbefalede 10 mikrogram) sammensat med 250 millioner mælkesyrebakterier. Der skal stadig gives 5 dråber dagligt. Mælkesyrebaktierne svarer lidt til det som det Biogaia-ståhej, som mange også giver baby ved siden af D-dråberne, for netop at minimere mavegenerne. Dette kan nu udelades, da det er blevet samlet i ét produkt.
Lactocare er både lactose, gluten og gelatinefri og er veltålt hos børn. Det skulle give god tarmpassage, så babyerne ikke døjer med ondt i maven. Man kan evt opstarte med 1 dråbe dagligt den første uge, dernæst 2 dråber dagligt den anden uge osv til man er på den anbefalede dosis. På den måde får den lille nye baby en blid introduktion til D-dråber.

Jeg er i dag gået i gang med at bruge de nye D-dråber, og glæder mig til at kunne berette mere om resultatet. Jeg kan ihvertfald sige, at Felix ikke har haft mavekneb i dag, og han syntes heller ikke at D-dråberne smagte grimt, ligesom de tidligere D-dråber gjorde.

Indtil da kan man læse mere om Lactocare Baby på deres hjemmeside.


Indlægget er sponsoreret, men selvfølgelig udtryk for min egen mening.

1 kommentar:

  1. Hej Hej. Hvad blev din konklusion på dråberne ift babys mavekneb?
    Vh

    SvarSlet