mandag den 4. august 2014

At købe forud på udsalg til kommende sæsoner


Jeg har gjort en del udsalgskøb på Reimashop til Oliver.

Udsalgskøbene skal bruges til næste forår og efterår, og er derfor købt tilpas store i størrelserne.

Jeg har købt en Reimatec overgangsjakke, som både kan fungere som hverdagsjakke og som regnjakke. Jakken har nemlig et vandsøjletryk på 12.000 mm. Jeg synes jakken er rigtig flot og stilfuld. Jakken kan ses her. Eneste minus ved denne model er, at der ikke er Play layers i, dvs. at man kan knappe en inderfleece ind i jakken. Jeg har en Fleece jakke, som passer til jakken, som han blot får på indenunder. Jakken ses her. 

Desuden har jeg købt et par gode regnbukser fra Reima til ham, som han kan bruge til jakken.

Jeg er rigtig glad for overgangsflyverdragterne til Oliver, som ligeledes tidligere har høstet stor ros fra Olivers rutinerede dagplejemor. Jeg har i denne omgang også købt en flyverdragt - nemlig denne.
Og sidst men ikke mindst har jeg købt et par huer til ham - her og her.

Alle varer er købt med 50% rabat, og selvom flere varer fra Reimas kæmpe sortiment var udsolgt i Olivers størrelser da jeg shoppede, så synes jeg, at jeg har gjort nogle gode købt. 

Jeg synes det er en god ide at købe de varer forud som man kan. På den måde kan det betale sig at købe kvalitetsvarer, som f.eks. Reima, som også kan genbruges til eventuelle søskende. Jeg håber i hvertfald, at Felix kan genbruge nogle af Olivers sager. 

Det er ikke alt til børnene, som jeg tør købe forud. F.eks. køber jeg ikke sko forud, da jeg synes det er svært at spå om skostørrelser et helt år frem og jeg har heller ikke rigtigt købt noget tøj til Felix til de kommende sæsoner. Felix er en stor baby, og jeg ved ikke om hans vækstkurve fortsætter, eller om den stilner af hen over vinteren. Så jeg satser på, at han er dækket ind med Olivers tøj for en stund. 

For en gang skyld ville Oliver gerne stille op til et par hurtige billeder. Men også kun fordi han fik lov til at få et glas saftevand bagefter. Bestikkelse længe leve :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar