fredag den 8. august 2014

5 ugers undersøgelse ved lægen


Felix har i dag været til 5 ugers undersøgelse ved lægen. Han klarede det så fint og selv min mandlige læge blev blød i knæene og synes han var lækker. Men min læge er også ret sej og har selv fire børn, så han er glad ved børn. 
Han blev først målt og vejet hos sygeplejersken.
Hun vejede ham til 5300g og 58 cm i længden. Han målte 40cm om hovedet. Han vokser bare derud af, og er også hoppet op på to SD over gennemsnittet, hvor han ved fødslen 'kun' lå 1,5 SD over gennemsnittet. 
Jeg synes det er rart, at han er stor og robust i det. Det er et sundhedstegn og fortæller mig, at han er i trivsel og får nok at spise. 
Da Oliver var spæd var han langsom om at tage på i vægt, og var kun lige kommet over sin fødselsvægt på nuværende tidspunkt. Felix vejer på nuværende tidspunkt 1,5 kg mere end Oliver :)

Det er vildt, at der kan være så meget forskel på børn, født af de samme forældre. De er for mig at se to meget forskellige personer, hvor Oliver er mest sarte og Felix er den mere hårdføre. Det bliver spænde at se om det vedbliver sådan, eller om tingene ændrer sig med tiden. 

2 kommentarer:

 1. Tillykke med flot trivsel! Sådan er det også her: Ældste klart mest sart i det, nummer to mere robust. Ældste er dog inden for det seneste år (4-5 år) blevet MEGAsej til mange ting og er ikke så sart mere, men nye ting er han stadig ikke god til. Synes tit jeg hører, at nummer to bare ER mere robust i det og stille og roligt tager tingene, som de kommer, uden problemer. Så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at se ud med nummer tre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi.. Nu venter vi liiiiige lidt med nummer tre :)
   Men jeg tror du har helt ret.
   Men jeg tror også delvist, st det skyldes at jeg var mere sårbar og udsikker efter Olivers fødsel ift nu. Jeg kan mærke, at jeg har mere overskud nu og mere glæde i min barsel. Det må også smitte af tænker jeg.

   Slet