onsdag den 9. juli 2014

Olivers løbecykel

 Oliver fik en Puky løbecykel i julegave af sin farmor og farfar. Først havde han fået denne løbecykel fra Puky, men så fortalte en af pigerne fra min mødregruppe, at de havde købt denne lidt større løbecykel til deres datter. Det er en lidt større model, men sadlen kan sættes lige så langt ned som den lille model. Men til gengæld kan de have glæde af den store cykel i længere tid. Puky løbecyklerne kan købes her på denne hjemmeside.
Oliver fik som sagt sin cykel i julegave, og vi vidste derfor, at han ikke ville få cyklen ordenligt i brug før i foråret. Derfor var det også nemt at træffe belutningen om at købe den lidt større løbecykel.
Den store løbecykel kan bruges fra barnet er 90 cm, og den lille cykel er fra barnet er 85 cm. Oliver var i julen 94 cm, og derfor også for stor til den lille cykel.

Til at begynde med var han meget forsigtig og turde nærmest ikke at køre på løbecyklen. Men så tog vi den med i dagpleje, hvor to af de andre børn også kører på løbecykel. Pludselig kunne Oliver lære af de andre børn og han fik mere mod på at cykle. Oliver har altid være lidt forsigtig rent motorisk, men det har løbecyklen afhjulpet. Han er blevet meget mere modig og har fået rigtig god balance ved at bruge løbecyklen.
Jeg håber han er hjulpet godt på vej mod at lære at cykle rigtigt, når han har brugt løbecyklen forinden.
Jeg kan ihvertfald varmt anbefale en Puky løbecykel. De er super robuste, og en af mine veninder som er pædagog i en børnehave siger, at det er den fortrukne løbecykel i institutionerne. Derfor faldt valget af løbecykel på en Puky. Nu kan lillebror jo også arve den om et par år og forhåbentlig blive lige så god til at cykle som sin storebror.
Indlægget er lavet i samarbejde medDubuy.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar