mandag den 7. juli 2014

Barnets bog

Ved Oliver havde vi ikke en barnets bog. Kun sådan en babykalender for det første leveår, som mest blev brugt til praktiske formål. Hvornår han skulle ammes. Hvornår han skulle vaccineres og hvad hans vægt var osv.
Efter Felix er kommet til verden har jeg besluttet at jeg vil lave en rigtig barnets bog til ham. En bog hvor alle minderne - de første ord - de sjove episoder - den første hårtot osv vil kunne gemmes i.

Jeg har ledt lidt omkring efter en bog på nettet. Der findes mange forskellige udgaver. Efter at have forhørt mig lidt omkring har jeg fundet frem til en god version som kan rumme det hele.

Bogen hedder Mine første år - minder og gemmer. Den koster normalt 349 kr, men jeg har fundet den noget billigere hos Wiliamdam.dk til 251,99 kr. Og man kan få tillægssider og plasticlommer som tilbehør, så man kan fylde så mange minder i bogen som man ønsker.
Og bogen følger barnet til det bliver 8 år.

Jeg vil gå i gang med at lave Felix's bog med det samme, men jeg tror også, at jeg vil købe en ekstra bog til Oliver. Og etablere en bog til ham med de gode minder vi har fra hans første år.Indlægget er lavet i samarbejde med Williamdam.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar