søndag den 1. juni 2014

Det nye gyngestativ


Så har Oliver fået sit gyngestativ. 
Min far og min mand har i Kristi himmelfartsferien fået sat stolperne og boret huller til gyngerne. 
Det er blevet et kæmpe gyngestativ, som ihvertfald ikke vælter nogen steder, selvom der skulle komme en storm forbi. Da gyngestativet er blevet ret højt skal gyngerne lige forlænges inden Oliver selv kan benytte dem. 
Det er blevet en dejlig og børnevenlig have vi har fået nu, hvori Oliver nyder at lege. Før var det svært at aktivere ham, hvis man skulle foretage sig noget havearbejde, for der var ikke noget for ham at lave i haven. Nu går han selv i gang med egne projekter i sandkasse eller legehus, imens vi (læs: manden) slår græs eller ordner haven :)
På det øverste billede kan man se, at de rester der blev til overs fra stolperne er blevet til små trin, som Oliver kan balancere på. De er gravet halvt ned i jorden, så de står godt fast. 

Jeg stod blot for at tage billeder, da mit gravide corpus ikke er så mobilt på sine gamle dage :) Min mor ordnede bede og fliser og ukrudt, imens mændene arbejdede. Skønt med en ekstra havehjælp, for det var virkelig tiltrængt.

Her er lidt billeder fra processen:


5 kommentarer:

 1. Dejligt med en spændende have at boltre sig i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i. Så sent som i dag var han ved at "bygge" noget på sin værkstedsbænk inde i legehuset, hvor han skulle have høreværn fordi han larmede :)

   Slet
 2. Hej, nu jeg se at opslaget er af ældre dato, men er lidt nysgerrig på, hvor I har købt gyngestativet, eller om det er eget design, og hvor I i så fald har købt stolperne fra?
  Mvh Sofie :)

  SvarSlet
 3. Hej, nu kan jeg se at opslaget er af noget ældre dato :) jeg er blot nysgerrig på, hvor I har købt gyngestativet, eller om det er eget design, og I så fald, hvor I har købt stolperne?
  Mvh Sofie :)

  SvarSlet
 4. Hej, nu kan jeg se at opslaget er af noget ældre dato :) jeg er blot nysgerrig på, hvor I har købt gyngestativet, eller om det er eget design, og I så fald, hvor I har købt stolperne?
  Mvh Sofie :)

  SvarSlet