søndag den 11. maj 2014

Graviditeten i sidste fase

Projekt graviditet lakker mod enden, og afløses istedet af projekt fødsel, skarp forfulgt af evighedsprojektet 'manglende søvn'. Det skal blive spændende at blive en familie på fire.
De her par billeder er de første jeg har fået taget af maven. Ikke just imponerende, men sådan er det at være gravid anden gang. Tiden flyver afsted, og før jeg får set mig om er der kommet en baby til verden. Jeg er på billederne i uge 33, så maven kommer stadig til at nå nye dimentioner i de kommende uger.

6 kommentarer:

 1. Alt går på hurtigere anden gang

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg da lige love for. Nu har jeg kun 5 uger tilbage, og jeg synes stadig der er meget jeg gerne vil have på plads inden jeg skal føde.

   Slet
 2. Du er godt nok flot gravid! Held og lykke med slutspurten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) så sent som i går mødte jeg lige naboen, som selv har været gravid med tvillinger. Hun spurgte mig om jeg var sikker på, at der kun var et barn derinde i maven, for jeg var altså så stor at jeg lignede en der var gravid med tvillinger! Tak for lort søde nabo ! Så slemt synes jeg ny heller ikke det står til, selvom jeg godt ved at maven og barnet derinde er over gennemsnittet.

   Slet
  2. Åh gud, det blev jeg også altid spurgt om i mine graviditeter… aarrgghhh :/ Det gider man bare ikke høre på. Har faktisk to kolleger, der begge bor i Gistrup og har tvillinger - gad vide, om det kan være en af dem? Den ene har to ældre børn og den anden en enkelt ældre.

   Slet
  3. Min nabo har to drenge i 6. Klasse og ingen andre børn. Hun er ca i starten af 40'erne. Så jeg tror ikke umiddelbart, at det er en sf dine kollegaer. Men der er faktisk rigtig mange i byen der har tvillinger. Olivers dagplejemor sagde også, at der inden for de seneste måneder er blevet født 4 par tvillinger og der er endnu et på vej. Så der bliver tryk på dagplejerne og vuggestuerne i det kommende år.

   Slet