torsdag den 15. maj 2014

Bedsteforældredag i legestuen

I går formiddags var der bedsteforældredag i legestuen, hvor både forældre og bedsteforældre var inviteret til leg og hygge. 
Alle byens kommunale dagplejere og deres børn var samlet i sportshallen og den tilhørende kantine. Først var der lagt op til leg i hallen. Der var opstillet en fin forhindringsbane, en boldbane og en kæmpe stor hoppepude. Oliver hyggede sig i selskab med sine bedsteforældre. 
Der blevet både hoppet på hoppepude og leget i forhindringsbanen til den store guldmedalje. 
Midtvejs havde Oliver brug for en spisepause, og i kantinen stod boller, frisk frugt og vand klar. Oliver satte et par boller og en ordenlig omgang vandmelon og æble til livs, og derefter var han klar til en omgang tumlastik i hallen igen. 
Da arrangementet var slut var Olivers batterier helt opbrugt. 
Det var egentlig meningen at han skulle blive sammen med dagplejen i legestuen, men han var helt solgt til stanglakrids og mættet af indtryk, så han blev helt ulykkelig da jeg skulle hjem. Resultatet blev, at jeg tog ham med hjem. Det var dejligt for Oliver, for han var helt udmattet efter timers god leg med megen støj. 
Jeg fik proppet en makrelmad i skuffen på ham da vi kom hjem, inden han bad om at komme ud og sove i barnevognen. Knapt var han kommet på langs i vognen inden han sov. Tre timer senere var jeg nødt til at vække ham, for at han kunne sove igen om natten. Selv efter tre timers søvn var han stadig træt, og ved aftentide var Oliver meget villig efter at komme i seng igen. 
Det må siges at have været en god dag. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar