onsdag den 9. april 2014

Tager mod til... Og går snart i gang.Jeg er ved at tage mod til at gå i gang med vægmaleriet til Olivers kommende storebrorværelse. Men jeg er virkelig IKKE god til den slags krea-udfoldelser. Jeg har skrevet frem og tilbage med illustrator Marie Willumsen, som har været så sød at rådgive og hjælpe med projektet. Hun har givet gode råd til hvordan jeg kommer i gang med projektet, og hun har sendt mig disse billeder til inspiration. Billederne er derfor Marie Willumsens ejendom.

Jeg er bange for at projektet skal kuldsejle og blive grimt. Men jeg vil også blive skuffet over mig selv, hvis jeg ikke giver det et forsøg.

Jeg skal nok huske at vise billeder fra mit projekt, og se om det bliver lige så flot som Maries. Jeg håber... og går snart i gang.
4 kommentarer:

 1. Spændende! Og held og lykke ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :) jeg har malet den første grå trekant i dag. Det skal have en omgang maling mere inden jeg går videre til næste etape. Så langt så godt. :)

   Slet
 2. Det er altså så fint et motiv! Jeg får lyst til selv at gå igang!! :) Har du nogle særlige gode råd? Har du anvendt overheadprojektor? Hvilke pensler har du brugt? Ih det kunne være et fedt barselsprojekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Stinne
   Jeg har lavet et indlæg eller to mere på bloggen, hvor du kan se det færdige resultat, og hvor du kan læse til tips til projektet. Farverne har jeg fundet i Silvan, hvor de kan tone lige nøjagtigt de farver jeg ønskede mig. Jeg købte to bøtter af den lysegrå maling, ellers var det nok med en farveprøve af hver.
   De grå trekanter er defineret via malertape, som man selvfølgelig sikrer at de danner to lige linier. Den lysegrå passer til længden af Olivers juniorseng.
   Inden jeg malede de grå farver duppede jeg lige med hvid maling ind langs malertapen, så den grå farve ikke flyder ind under malertapen, og dermed giver en ujævn linie.
   En farve males af gangen og tørrer derefter, så farverne ikke smitter af på hinanden. Hver farve skal have minimum to gange. Den gule sol er tegnet op med en snor og sart blyant, så den danner en fin cirkel. Resten af motiverne er malet med en fin blyant.

   Er der flere spørgsmål må du endelig sige til. Ellers er det jo bare et projekt, som jeg har lånt af Marie Willumsen, som har designet det til sit eget hjem.

   Mvh Ditte

   Slet