tirsdag den 29. april 2014

Det færdige vægmaleri

Nu er vægmaleriet blevet færdigt, og jeg er selv meget tilfreds. Og jeg er også lidt stolt over, at det er noget jeg selv har malet.
Selvfølgelig skal illustrator Marie Willumsen også have en stor tak for inspirationen til dette vægmaleri. Det er hende der i første omgang har skabt maleriet, og blot mig der har gengivet det på Olivers værelse.

Jeg kan til eventuelle interesserede fortælle, at jeg blot har brugt farveprøver fra Silvan til projektet. De har blandet de 7 forskellige farver, som jeg skulle bruge. Det er Dyrups maling med glans 10, som er i hver lille bøtte a 380 ml, og de koster hver 40kr. Jeg fik lavet to bøtter af den lyse grå, så jeg har i alt brugt for 320kr i materialer. 
Den gule farve og de grå farver er malet med rulle. Resten er malet med pensel. Og alle farver har fået to lag maling. Enkelte farver har ved behov fået tre lag maling, for at dække helt. 

Det har været et rigtig hyggeligt projekt, og det var helt trist, at jeg ikke skulle male mere, da jeg nåede til vejs ende. Men det er jo blot et godt tegn. Så ved jeg, at jeg har hygget mig med opgaven. 

Her er de sidste par billeder af vægmaleriet. Ellers vender jeg tibage, når værelset er indrettet og færdigt.


6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet fint - det bliver da bare et super godt værelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla :) jeg håber også, at værelset bliver godt, når det er færdigt. Især også fordi jeg ikke kan få lavet Olivers gamle værelse om til et babyværelse før end, at Olivers nye værelse bliver klart.

   Slet
 2. Det er da blevet vildt godt! Hvor er du god :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) det har ikke været så svært. Jeg har haft god hjælp fra Marie Willumsen, som har designet det. Det krævede bare lidt mod, at male sine vægge mørkegrå, knald gule og grøn-blå :) hvad hvis du ikke Oliver bryder sig om det om et par år? Kan jeg så male det over igen uden det kan ses? Det var mest det jeg er bekymret for, men den tid den sorg :)

   Slet
 3. Hvor er det bare blevet imponerende flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) det er ikke noget særligt, men jeg er nu selv meget godt tilfreds med det. Det er ihvertfald et projekt, som alle kan gå til. For jeg er nemlig ikke særlig kreativ :)

   Slet