søndag den 2. marts 2014

Nye Gadgets

Jeg har anskaffet mig en ny iPad mini, da Oliver har gjort krav på min gamle iPad 2. Den gamle iPad er desuden pakken ind i et Fischer Price etui, hvilket ikke gjorde det særlig sjovt at sidde med iPad'en. Olivers tilkomne iPad er desuden ofte også fedtet ind i mælk og madrester, som heller ikke gør den mere attraktiv for mig at bruge.
Jeg var lidt i tvivl om det skulle være en alm str iPad eller en iPad mini. Men efter at have overvejet fordele og ulemper for begge valg, blev jeg enig med mig selv om at det skulle være en iPad mini. Den er også væsentligt billigere, og derudover købte jeg den på tilbud til 2000kr i hvid. Det var en acceptabel pris, syntes jeg.
Damen som solgte mig min nye iPad mini ville også gerne prange mig noget ekstraudstyr på. Men der blev jeg altså nærig! De ville have imellem 299kr og 500kr for et cover. Der hoppede min kæde altså af, for selvfølgelig var jeg mest hooked på det dyreste cover - bevares. 
Jeg blev derfor enig med mig selv om, at det kunne gøres bedre og billigere på nettet. Man kunne sikkert også have købt iPad mini'en på nettet, men jeg kan godt lide at man kan henvende sig i en fysisk forretning, hvis der opstår tekniske spørgsmål og problemer.

Hjemme igen med min nye erhvervelse går jeg i gang med at undersøge markedet for gadget-tilbehør. 
Jeg gik på udkig efter et cover, som passer til min hvide iPad mini, og som har roterbar stand. 
Inde på GadgetCity.dk finder jeg et bredt udvalg i tilbehør til min iPad, og jeg forundres over at det cover som jeg efterspørger kun koster 147 kr. Det står i skærende kontrast til de op mod 500kr, som den fysiske forretning forlangte for et tilsvarende produkt.
Jeg forelsker mig samtidig i et 3 meter langt opladerkabel til min iPhone/ iPad til 89 kr. Jeg er så træt af, at man skal sidde klistret op af en stikkontakt, imens iPad/iPhonen oplader.  Og at jeg kun kan ligge på den ene side i sengen, imens telefonen oplader om aftenen og natten. Det er heldigvis slut nu.
iPad mini cover findes her til 147 kr.


Opladerkabel findes her til 89 kr.

Mit nye iPad mini cover er super smart. Jeg kan godt lide, at det har roterbar stand, for det er fordelagtigt når jeg læser avis om morgenen eller når jeg læser online magasiner på nettet. 

Jeg kan kun rose GadgetCity pga. deres hurtige og ikke mindst gratis levering. Der er ikke noget værre end at skulle betale for dyr fragt, hvis man blot skal købe en lille ting til sin telefon eller iPad. 
Samtidig har de også 1001 nats returret. Så hvis man er den ubeslutsomme type ligesom jeg, så har man i princippet næsten 3 år til at returnere sine køb :)

GadgetCity.dk har også en facebookside, som kan findes her.

Indlægget er lavet i samarbejde med GadgetCity.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar