torsdag den 20. marts 2014

Hjemme med en syg Oliver

Jeg har de sidste par dage haft Oliver herhjemme, fordi han har fået falsk strubehoste. Han er ikke sådan vildt syg, men han har bare ikke så meget energi, og så hoster han selvfølgelig en masse. Især om natten, hvor han har svært ved at få luft. Men han sover inde i vores soveværelse, hvor vi har elevationssenge. Vi har derfor hævet hovedgærdet, så det er en smule nemmere for Oliver at trække vejret, og vi har det køligt.

Humøret fejler som oftest intet. 

Vi har derfor hygget en masse, leget indenfor, og taget på små og skånsomme ture ud i verden. 

I går morges var vi en smut ved lægen for at få Oliver tjekket, at det nu også "kun" er falsk strubehoste han har erhvervet sig. Oliver havde en fest ved lægen, fordi de har de fedeste traktorer og gravkøer i venteværelset. Som tak for Olivers gode opførsel ved lægen kvitterede jeg med en frugtbolle ved bageren bagefter ( og to rundstykker til moderen). Da vi kom hjem hyggede vi med morgenmaden.

I går eftermiddags tog vi på biblioteket, hvor jeg læste lidt og Oliver legede. Han nød, at der kun var en anden pige i legeområdet. Han følte sig helt tryk og gik bare omkring og legede. 


I dag var vi i Føtex. Oliver syntes, at solen var skarp, så han ville gerne have solbriller på. Han syntes selv han så sej ud med solbrillerne på :)

Igen fik Oliver en bolle i bagerafdelingen, som han spiste imens vi handlede.

På vejen hjem skulle vi afhente og aflevere en pakke på "posthuset" aka vores lokale brugs. 
Til Olivers held kom postbilen lige og afleverede pakker til posthuset, idet vi kom. Oliver var vildt imponeret af "postmand Per" og alle pakkerne, som han længe sad og betragtede. Han fik sig også en god snak med postmanden, som spurgte om Oliver skulle være postmand, når han blev stor. Det ville Oliver gerne :)

Så selvom man ikke er helt frisk, kan man godt hygge sig med mor. 
Note: mor er til gengæld ret smadret, for hun er ikke vant til at underholde og løfte på Oliver to hele dage. Så nu har mor ekstra meget bækkenløsning. 

Jeg tror også han skal være hjemme fra dagplejen imorgen, da han stadig hoster en del. Det er ellers ærgeligt, for i denne uge har han været i gæstedagpleje hos den skønne Anette, som er naturdagplejemor. Hun bor på et skønt landsted, hvor børnene hygger sig ude. 
Forleden dag, da jeg hentede Oliver var de ved at køre mos væk på trillebøren. Oliver føler sig som en stor dreng, når han kan gå til hånde og være hjælpsom.
 

1 kommentar:

  1. Sikke en hyggelig sygedag, det må være den rigtige kur.

    - Anne

    SvarSlet