mandag den 10. marts 2014

Fastelavn i dagplejen

I fredags havde Oliver fastelavn i dagplejen/legestuen. Han slog katten af tønden og fik som belønning rosiner og figenstang.

Oliver bryder sig ikke om at have ubekvemt tøj på, så udklædningen skulle bestå af noget "almindeligt tøj", som alligevel var lidt festligt. Valget faldt på, at Oliver skulle udklædes som Rasmus klump. Men da jeg ikke er særlig ferm med en symaskine ville jeg ikke selv gå i krig med at sy et kostume. Jeg lånte derfor et outfit af en sød tidligere kollega, som netop havde overstået fastelavn med hendes jævnaldrende søn. 

Oliver kunne i første omgang ikke lide at få kostumet på, men ved nærmere eftertanke synes han tøjet var rigtig sjovt at have på. Han kunne især godt lide den pom pom bag på bukserne, der udgjorde Rasmus Klumps hale. 
Trøjen havde jeg købt i H&M til den vilde sum af 32kr. Det var alt. 
Næste år går de "lette" løsninger vist ikke længere. Der må jeg prøve at være overskudsagtig og ikke mindst i god tid med at kreere noget lækkert fastelavnskostume til Oliver. Gode forslag til lækkert outfit til næste år modtages allerede gerne :)
Beklager de slørede billeder, men Oliver lader sig ikke fotografere i stillestående position.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar