fredag den 24. januar 2014

Udsalg til Mor

Forleden dag var jeg nede i vores lokale tøjbutik i byen. Butikken hedder Sirup, og de har i øjeblikket -70% rabat på alt deres udsalg. Selvom det ikke er optimalt at shoppe tøj når man er gravid, blev der alligevel købt et par ting. Jeg kan næsten ikke lade være, når det er så billigt. Jeg købte en sort Object kjole, som var nedsat til 120kr - what's not to like? Man kan aldrig gå ned på sorte kjoler.
Jeg tænkte faktisk lidt langsigtet da jeg købte den, idet jeg har en forestilling om at den skal bruges til den kommende barnedåb for babys i maven. Den kan nemlig lukkes op med et snuptag på ryggen, så jeg kan amme i den. 
Jeg købte også et lækkert Becksøndergaard tørklæde i uld/silke. Det er super blødt, men samtidig dejlig varmt. Det var nedsat til 150kr, så det måtte også med mig hjem :)
Jeg synes det er rigtig dejligt, at vi har en super lækker tøjforretning i vores lille by, som har lækre mærker som Costumade, Pieszak, Ganni, Muubaa, Plus Fine, smykker fra Pernille Corydon og mange mange flere. De har endda fået deres egen webshop, som kan findes her.
Her er mine udsalgskøb. 


Måske kan man lidt bedre fornemme kjolen på disse billeder:


Det er ikke kun Oliver der har fået tøj og støvler på udsalg, selvom størstedelen tilfalder ham :) 

God weekend :)

1 kommentar:

  1. Sirup ER nemlig en rigtig dejlig butik! Og sikke nogle fine ting, du fik købt. Boede selv i Gistrup som barn, og mine bedsteforældre er først for nylig flyttet derfra, fordi deres hus blev for stort for dem. Men vi har stadig flere vennepar, som bor der, og jeg har nogle kolleger i byen - den ene bor faktisk lige ved siden af Sirup ;)

    SvarSlet