søndag den 19. januar 2014

Reima - Udsalgsønsker til næste vinterJeg vil gerne købe Olivers overtøj til næste vinter imens der er udsalg. Da jeg sværger til Reima og Reimatec er disse fire lækkerier på min virtuelle ønskeseddel. Reima har for tiden 30% rabat på deres hjemmeside, men jeg håber og venter på, at det bliver yderligere nedsat. 
Jeg er vild med de klassiske farver, og den navy er min favorit til Oliver. Jeg synes han er så smuk i hans Reima flyverdragt i navy i år. Så man må gerne gentage en succes. Især når dragtens funktionalitet og egenskaber også har været uovertrufne.
Jeg satser på, at Oliver kan passe en str 98 næste år, da han fint har kunne passe en str 92 denne sæson.
Næste år skal Oliver i børnehave, så især flyverdragten skal være varm kunne kunne holde til lidt af hvert. Jeg tænker også, at han skal have en reserve-flyverdragt, da de bliver udsat for lidt af hvert i den børnehave, som vi ønsker Oliver skal gå i. De er ihvertfald meget ude, og så duer det ikke at jeg skal vaske flyverdragt hver eller hveranden dag. Reservedragten skal også helst være en Reimatec. Måske en brugt model.
Ligemeget hvad Olivers flyverdragt er blevet budt i dagplejen denne vinter har den holdt ham tør og varm. Der har været nogle dage i de sidste par uger hvor vejret har været utidigt og regnfuldt. Dette har ikke stoppet dagplejen i være udendørs. Derfor er det også trykt for mig at vide, at Olivers flyverdragt og Ecco støvler holder ham tør og varm. Derfor falder valget også på Ecco vinterstøvler og Reima udstyr næste vinter. 
Jeg har købt to Reima elefanthuer til Oliver i år, fordi når han er ude i regnvejr i dagplejen, så bliver huen våd. Derfor har han altid en ekstra med, så han ikke skal have våd hue på om eftermiddagen, når han er ude og lege igen. Derfor vil jeg også købe to huer ind til næste vinter samt et par luffer. Er han mon gammel nok til at få vanter med fingre i, eller skal jeg fortsætte med lufferne lidt endnu?
Jeg skal nok vise mine køb frem, hvis det lykkedes mig at finde dem til en god udsalgspris, hvor jeg kan været med rent økonomisk. 
Og hvis der er nogen der har spottet disse eller lignende Reima sager til en god pris (læs: min 50%) på en lækker webshop, så vil jeg meget gerne have et tip.
God dag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar