mandag den 27. januar 2014

Olivers på ski for første gang

I går var Oliver ude i sneen med ski på for første gang nogensinde. Jeg var meget bekymret for, hvordan han ville reagere ift.  At få skiene på. Ville han blive bange? Ville han have lyst til at prøve at stå på ski overhovedet? Han er jo kun lige fyldt 2 år. 
Men i min mands familie har de altid stået på ski og været aktive på skiferie. Min mand var på skiferie for første gang da han var 3 år. Så Oliver skal også have chancen for at lære at stå på ski - hvis han har lyst.
I år skal vi på skiferie, og vi havde derfor tænkt, at Oliver skulle prøve at have ski under fødderne. 
Vi ville derfor prøve ganske forsigtigt at introducere Oliver til at stå på ski inden vi tager afsted på skiferie. Vi har stadig en masse sne her i Nordjylland, og i skrivende stund vælter det igen ned med endnu mere sne. Derfor var det let at få Oliver ud i sneen med ski på. 
Og heldigvis var han i godt humør og vild med at stå på ski. 
Mine svigerforældre har gemt min mands første ski og skistøvler fra da han var 3 år. Det er lidt nostalgisk og hyggeligt, at den næste generation nu prøver kræfter med skiene. 


Og når vi nu var ude ved svigerforældres ville Oliver meget gerne køre en tur på ATV'en i sneen med far. Olivers yndlingsbeskæftigelse :)


2 kommentarer:

 1. Vi er slet ikke til skiferier, men jeg synes alligevel, det er megasejt, at Oliver sådan allerede har stiftet bekendtskab med skiene! Din mand ser i øvrigt lidt bekendt ud - er han fra Aalborg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også ret imponeret over hans iver for sneen. Nu må vi se, hvordan det går når vi kommer afsted på ferie :)

   Min mand er fra Frejlev, og hedder Morten.

   Slet