onsdag den 22. januar 2014

Nye vinterstøvler til Oliver - igen

I går kom jeg til at se, at Olivers fødder havde vokset sig ud hans Ecco vinterstøvler i str 24. Han havde også str 23 i starten af sæsonen.
Jeg måtte jo i gang med at lede efter et par nye støvler i str 25, så han ikke skal gå i for små sko. 
Kan det virkelig passe, st børns fødder vokser som ukrudt? :)
Jeg havde set efter et par brugte Ecco støvler i pæn kvalitet, men endten var de for slidte, eller så ville sælgerne have urimelige priser for støvlerne - ihvertfald ift hvad jeg ville betale :)
Så fik jeg tilfældigvis en udsalgsmail fra Ecco, hvor de havde sat deres udsalgsvarer yderligere ned. Jeg gik derfor ind på deres webshop og ledte efter et par drengestøvler og fandt disse i netop Olivers størrelse til 350kr - de var nedsat med 50%. Jubii :)
Jeg synes de er pæne og neutrale og med Goretex, så Olivers fødder altid er tørre og varme. De passer også godt til Olivers flyverdragt i navy :)
Vi har været glade for Ecco sko og støvler til Oliver lige siden han begyndte at gå. De har en god pasformt til Olivers små fødder. Men jeg er bare for nærig til at give fuld pris for fodtøj, så mit dankort bliver mest tilfreds, hvis jeg kan finde sko og støvler til fornuftige penge.
De havde også et par pæne pigestøvler, som også var nedsat med 50%. 

Olivers nye støvler kan findes her. 
Jeg glæder mig til at modtage støvlerne.

Bare et lille onsdagstip :)

God dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar