onsdag den 18. december 2013

Olivers elskede traktorer

Oliver elsker alle slags traktorer. Både store og små traktorer. Og alt hvad der kan køre en traktor er en bonde. Alle Lego duplo figurerne kalder han også for 'bonde'.

Han skal også have lidt forskellige traktorer i julegave af os. Blandt andet en Lego Duplo bondegård - som selvfølgelig inkluderer en traktor og en bonde. Det er klart. Mindre kunne ikke gøre det. Han får også en Bruder John Deere traktor med vogn - ligesom denne.  Og i fødselsdagsgave får han en Bruder skraldebil ligesom denne. Og han skal også have en rigtig bonde der passer ind i hans Bruder traktorer. De har er rigtig godt udvalg af Bruder legetøj hos Toys'R'us. Oliver synes ihvertfald det er ligesom at komme i legetøjshimlen, når han er derude. De har en ca 10 meter lang reol udelukkende med Bruder traktorer i forskellige udgaver.
http://www.toysrus.dk/~/media/Images/59/0/6/ROLLY-KID-Massey-Ferguson-traktor-og-anh%c3%a6nger-591515-984506.ashx?bc=Transparent&as=1&h=512&w=1024

I sidste uge fik Olivers kusine og Oliver en tidlig julegave af deres farmor og farmor. Nemlig en lækker Massey Ferguson traktor, som de kan bruge ude hos dem, når de er på besøg. Farfar har nemlig en rigtig Massey Ferguson traktor, så selvfølgelig skulle den nye traktor være magen til denne. Oliver gik helt amok, da han så den kæmpe kasse med traktoren i. Og han havde da slet heller ikke tålmodighed til at vente til den blev samlet. Da den blev samlet kørte han rundt i køkkenet og spisestuen med kusinen omme bagi traktorens vogn. Og ak i ve den der der prøvede at låne traktoren. Han kunne heller ikke koncentrere sig om at spise aftensmad den aften, fordi han ikke kunne løsrive sig fra traktoren. Det var helt klart en fantastisk gave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar