torsdag den 10. oktober 2013

Norlie lækkerier

I tirsdags var jeg til et hyggeligt Norlie arrangement hos en veninde. Oliver efterårs og vinter garderobe er fuldendt, men han kunne godt bruge en lækker og varm cardigan. Derudover har Oliver et par jeans i det skønneste strech denim, som er så behagelige for ham at have på. Der er nemlig rigtig god bevægelighed i dem, samtidig med at de har rigtig god pasform. De er ikke lavet i helt den samme farve i denne kollektion, men i to andre typer denim. Jeg valgte den grå farve, som er den kraftigste her til vinter. 
Cardiganen er i en blød uldblanding, som bliver dejlig varm til vinter. 
Egentlig vil jeg helst have haft en helt klassisk cardigan i sømandsstrik i navy, men det var desværre ikke at finde hos Norlie. Håber sømandscardigan får en plads i en fremtidig Norlie kollektion. 
Norlie sender en taske/shoppingnet med bestillingen, når man afgiver sin ordre ved værtindearrangementer. Men konsulenten fra Norlie sagde, at de gode net ikke var kommet på lager, fordi de stadig var tilbageholdt på et containerskib i østen.  Jeg havde ellers glædet mig til at modtage et net, for de er super gode til at rumme alle Olivers sager fra dagplejen. Istedet fik Oliver tilsendt et par strømper. Det var pænt af Norlie, selvom jeg ikke synes at deres strømper er gode til Oliver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar