mandag den 21. oktober 2013

Hjem fra dagpleje

Oliver vil gerne køre frem og tilbage fra dagplejen på sin scooter. Han VIL også have sin cykelhjelm på. Han er blevet så glad for at bruge den. Scooteren lader vi stå i dagplejen, så han kan lege med den i løbet af dagen. Olivers bedste ven i dagplejen, Tristan, har også sin scooter med i dagplen, så de kan fræse om kam og samle ting og agern mv. op i vognen. Olivers dagplejemor har iforvejen fire scootere, men ingen af dem har vogn. Og Oliver elsker at køre rundt og samle genstande op på vognen - imens han ser meget vigtig og koncentreret ud. I formiddags var Oliver og Tristan på tur på scooterne i nabolaget, og lærte at kigge sig for inden de kørte ud på de små veje. Det opdagede jeg nemlig da vi kørte hjem i eftermiddags. Se evt min video på instagram (dittebuus).
I dag tog vi vintertøjet i brug til Oliver. Han fik hans nye Reimatec flyverdragt med i dagplejen, som jeg vil vise i et andet indlæg. 
Derudover fik han også sin nye Mini a Ture vinterjakke med, som i kan se på billedet. Jakken købte jeg til Oliver sidste vinter, da den var nedsat med 70%. Det var ikke til at stå for. 
Olivers dagplejemor blev begejstret for både flyverdragten og jakken, og især Reimatec flyverdragten fik ros. Den var let og lækker for ham at bevæge sig i, synes hun. 
Så nu kan vinteren bare komme an, selvom jeg foretrækker en mild vinter, uden alt for meget sne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar