lørdag den 1. juni 2013

Til teselskab i Ikea

I går var Oliver og jeg i Ikea. Anledningen var, at manden var taget på drenge-golf-weekend, så jeg skal være alene med Oliver hele weekenden. Derfor tænkte jeg, at Oliver og jeg kunne tage en smuttur derud, og shoppe og spise. Vi startede med at spise, for Oliver er meget mere tålmodig på fuld mave. Vi købte en børneret med spagetti og kødsauce, mælk samt en frugtyoughurt til dessert til Oliver til den svimlende sum af 19kr. Jeg købte kødboller og en kildevand til 39kr ialt. Så vi kom i alt af ned 58kr for en tur på "restaurant" :)
Oliver var elle vild med sin mad. Han spiste ten kødsauce med en ske, og pastaerne tog han med fingrene. Han spise næsten det hele plus en halv frugtyoughurt til dessert :) det er så børnevenligt at spise i ikea. Der er både højstole, børnebestik, plastikservice, engangs hagesmække og billig mad, som Oliver åbentbart er vild med. Gid man kunne købe Ikeas kødsovs derhjemme.
Da bunden var lagt gik vi i børneafdelingen, hvor Oliver løb og legede i udstillingerne. Det var rent slaraffenland for Oliver at lege med alle sagerne i udstillingen, men særligt var 'pigeværelset' med te-stellet. Sådan var det også sidst han var med i ikea, som jeg beskrev i et tidligere indlæg. Mors lille tøsedreng vil helst lege på pigeværelset. Det hyggede han sig med, imens jeg fik købt lidt småting.
Men som det plejer, så beløber de par småting sig altid i mere end man regner med :) men vi har ihvertfald haft en hyggelig aften i Ikea, og Oliver var træt og klar til at komme i seng, da vi kom hjem.1 kommentar:

  1. Haha hvor sjovt! Han må have sig et bord-stole sæt derhjemme..

    SvarSlet