fredag den 10. maj 2013

På tur i København

Vi har i dag været på strøgtur i København med familie og børn. Der var flere der havde fået samme ide, for hold da fast hvor var der mange mennesker. Vi havde også lige en pause med Agnes cupcakes og afslapning i kogenshave, så Oliver kunne strække ben. Oliver har også været så dygtig at købe morsdagsgave, i samarbejde med faderen. Oliver har også fået en masse sommertøj fra Zara og en sommerhat fra Illum. Mere om det senere. Dette er min dag i billeder.2 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt med en København tur!
  Jeg savner helt Nyhavn og Kgs Have.. Er næsten aldrig i indre København efter jeg er blevet mor.. hmm, det må der vidst gøres noget ved! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også rigtig hyggeligt, men jeg forstår også godt hvorfor du ikke tager ind til det indre København med Liam. Det er jo næsten heller ikke til at komme omkring med en klapvogn på strøget eller komme ind i butikker. Mange butikker har trapper ved indgangen, som forhindrede mig i at komme ind i butikken. Det bliver jeg ret fornærmet over. Butikker skal være for alle, også børnefamilier og for den sags skyld handicappede.
   Men det var dejligt med et pust i kongens have, hvor Oliver kunne komme lidt op af klapvognen og løbe omkring. Jeg savnede også en legeplads på strøget :)

   Slet