torsdag den 16. maj 2013

Glimt fra weekendturen i København

Vi var som sagt på weekendtur i København i den forgangne weekend, hvor vi både shoppede på Strøget, samt besøgte den blåplanet.
Vi boede dejlig centralt på First Hotel Vesterbro. Hotellet var ikke noget prangende, men gange ordinært. Det vigtigste var at vi boede centralt, og i gåafstand til Strøget.
Om fredagen shoppede vi, som jeg også har nævnt i et tidligere indlæg.
Lørdagen blev brugt sammen med en masse andre mennesker i Den Blå Planet. Vi havde købt biletter på forhånd, hvilket var super godt givet ud. Selvom der var rigtig mange mennesker i kø foran os, så kom vi ind efter få minutters venten. Det kan anbefales.

Oliver syntes det var spændende, at besøge Den Blå Planet, og i starten kiggede han meget forundret på alle akvarierne. Senere var der så mange mennesker, at det var meget svært at komme til med en klapvogn, og Oliver havde derfor svært ved at se.
Jeg synes, at det er lidt synd, at der bliver lukket så mange mennesker ind, for det ødelækker lidt den oplevelse man får af attraktionen. Jeg synes det ideelle er, at man står stille og betragter de forskellige akvarier for at få den fulde oplevelse af alle fiskene og ikke mindst hajerne. Men det var ikke fysisk muligt, førend at man blev mast videre til næste akvarium. Det ødelækker lidt af oplevelsen.
Jeg var også lidt skuffet over det store akvarium med hajerne. Jeg havde forestillet mig, at det var væsentligt større. Der er Nordsømuseet noget mere spetakulært. Det samme gælder sælernes bassin, som kun havde en meget lille rude udvendigt, hvorfra man kunne se dyrene. Det kunne godt have været et meget større og åbent anlæg, så børnene kunne se dyrene på tæt hold. Men derudover synes jeg, at det var en oplevelse værd, at besøge Den Blå planet, og bygningens arkitektur er også flot. Næste gang vil jeg dog vælge en mindre befolket dag, så der er mere ro til at fordybe sig i de enkelte oplevelser.
Her er vores besøg i billeder.

Oliver ser meget koncentreret på et akvaarium.

En fisk?Vi spiser mad i det fri lige ud til havet.

Hjælp en haj!

Trængsel ved sælakvariet.

Akitektur
Ingen kommentarer:

Send en kommentar