søndag den 19. maj 2013

En dag i sommerhuset

I går bar vi til det dejligste bryllup, hvor jeg fik vandet høns ret ofte. Både da bruden gik op af kirkegulvet og i flere af talerne. Can't help it. Og det er ansolut ikke blevet bedre efter jeg er blevet mor. der er jeg blevet meget lettere til tårer, end jeg allerede var i forvejen :)
Oliver kom hjem i morges, efter at have tilbragt en dejlig dag sammen med dagplejemoderen på camping og i Fårup sommerland. Det var dejligt at de passede Oliver imens vi var til bryllup, for begge vires familier var til hhv fødselsdag og på ferie.
Vi tog op i sommerhuset i formiddags, og vi har hygget sammen hele dagen. Oliver har blandt andet leget sandkasse med en bunke stenmel, hvilket resulterede i at han blev pænt beskidt bagefter :)
Så har han hjulpet far med at samle et børne-bordebænkesæt, som jeg sidste efterår købte for 20kr i SuperBrugsen. Oliver legede at han også skruede skruer i, og var en rigtig lille handymand sammen med sin far.
I eftermiddags gik vi en tur på standen, hvor Oliver kastede sten i vandet. Han var frygtløs, og gik direkte ud i bølgerne, hvis ikke vi stoppede ham.
Grunden til at vi tog i sommerhuset, var for at vande den nyanlagte græsplæne. Vi har derfor haft vandspredereren til at vande græsset det meste af dagen. I skrivende stund styrter det imidlertid ned med regn, så tak for at have spildt en masse vand og penge unødigt. Det var ikke klogt gjort af os :)
Håber også at i nyder pinsen.1 kommentar:

  1. Ej, hvor lækkert med en tur i sommerhus - det kunne jeg virkelig også godt bruge :)

    SvarSlet