tirsdag den 19. februar 2013

Mini a Ture kup

Efter et tip på Instagram fra Camillas fashionlab som berettede om, at Mini a Ture har sat deres udsalgsvarer ned med 70% på deres hjemmeside.
Det kunne jeg jo ikke stå for :) I første omgang købte jeg denne jakke i en str 2 år, som han gerne skulle kunne passe til næste vinter. Vi har en Mini a Ture anorak til Oliver, som vi har været rigtig glade for, og som har en god pasform og holder Oliver varm. Den nye jakke var sat ned fra 1000 kr og til nu kun 300kr. Det synes jeg er en rigtig fin pris for så god en kvalitet. Jeg kan ikke og vil ikke betale fuld pris for sådan en jakke, så jeg er rigtig godt tilfreds med mit køb.

Efter at jeg har afgivet min ordre på jakken kom jeg i tanke om, at de også har tilbud på deres almindelige tøj fra AW12 kollektionen, og efter et hurtigt kig kan jeg se, at jeg hellere må gøre mig nogle flere lækre køb til Oliver til næste vinter. Jeg har købt 2 basiscardigans til blot 105 kr stykket i hhv marine og grå. Derudover har jeg købt en uldvest også til 105 kr og en basis t-shirt i grå til hele 51 kr. Alle fire dele i str 3 år.
Der er altså mange penge at spare, når man er heldig at købe de gode tilbud. Normalprisen for alle mine køb er 2216kr, men jeg kunne nøjes med at give 666kr. Jeg har sparet i alt 1550 kr. Det er mange penge at spare på børnetøj, så jeg er godt tilfreds. Jeg har købt tøjet i str 3 år, fordi jeg synes, at Mini a Tures tøj er lidt små i størrelsen, så derfor håber jeg at Oliver kan passe tøjet næste vinter. Jeg er ved at have etableret en lille fin garderobe til næste vinter, idet jeg tidligere på sæsonen har købt vildt og ustyrligt ind, da Norlie holdt udsalg med 70% rabat.
Mico, MK grey melangeCraig, MK Light Brown Melange
Baker, K grey melangeBaker, K ombre blue

Ingen kommentarer:

Send en kommentar