torsdag den 7. februar 2013

IKEA legekøkken

Oliver kan rigtig godt lide at legekøkkener, og især når man kan åbne og lukke dets låger. Åbne og lukke. Åbne og lukke - og om igen :) Han snakker en hel masse imens han leger med køkkenet, når han leger, som om han har en masse at berette om legen.
Dagplejemoderen har også et gammelt legekøkken, som han også elsker at lege med, og hver gang jeg kommer og henter ham, så har han liiige et eller andet som han skal vise mig i legekøkkenet :)

Derfor tog vi i IKEA forleden dag for at kigge på et IKEA legekøkken til Oliver. Hvad vi ikke havde regnet med var, at Oliver blev helt vild da vi kom ind i børneafdelingen i IKEA. Han legede med alle mulige sager, og holdte the-selskab med børneporcelæn i en af udstillingerne.


Han havde en fest i IKEA, og ikke mindst da vi skulle spise kødboller i cafeteriet. Det er utroligt hvad man kan få for 19 kr: Børnemenu med kødboller, kartoffelmos og sauce; mælk ad libitum; økologisk ispind!! og et glas baby-frygtmos. Det var ren familien Danmark at være i IKEA, men det var super hyggeligt.
Da vi kom hjem igen hjalp Oliver far med at pakke legekøkkenet ud og samle det. Det vakte glæde og stor iver for Oliver, og han var næsten ikke til at slæbe i seng, fordi han ville lege med køkkenet. Men til sidst blev han overmandet af træthed og bad om at komme i seng :)
Dejlige dreng :)


4 kommentarer:

  1. Ih, det køkken har vi også ønsket os til Oliver i fødselsdagsgave - ved så allerede at han får det! Er sikker på at han også bliver glad for det :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tror jeg han bliver glad for :) hvornår fylder han 1 år?

      Slet