mandag den 4. februar 2013

Forårsgarderobe

Jeg er ved at undersøge markedet for forårstøj til Oliver. Jeg er især på udkig efter en forårsjakke, matchende regnbukser, en overgangs flyverdragt og tilbehør.
Jeg har hele vinteren brugt Reimas flyverdragter, Reima luffer-, elefanthuer- og futter. Reima Reima Reima :) Jeg er vild med deres kvalitet og slidstyrke. Tøjet ser pænt ud, selvom det bliver flittigt brugt i dagpleje mv. Det kan godt være, at det ikke er lige så hipt som Ver de Terre, men jeg synes det er klassisk og praktisk, og det er for mig vigtigt, når jeg har en lille dreng, der skal have albuerum til at pøle og lege.
Derfor er jeg også på udkig efter Reimaovertøj og tilbehør til Olivers forårsgarderobe. Men jeg er lidt i tvivl mht valg af overgangs-flyverdragt, da der er flere type og modeller. Måske nogle af jer kan hjælpe? Hvad er mest praktisk til en dreng på 1år+? Han vil ca være 16 måneder, når han skal bruge den, hvor han jo forhåbentlig går stabilt til den tid.

Jeg kan rigtig godt lide disse par flyverdragter, men ved ikke hvilken model der er mest praktisk i str 86 til Olivers alder.
Eller er der andre modeller, som jeg burde overveje fra Reimas kollektion?
Reimatec®-flyverdragt til forår og efterår Archer
Reimatec®-flyverdragt til forår og efterår Archer

Reimatec®-flyverdragt til forår og efterår Vibe
Reimatec®-flyverdragt til forår og efterår Vibe    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar