torsdag den 31. januar 2013

Opsummering på Julen og Nytåret 2012

Da jeg jo har en del hængepartier siden jeg sidst bloggede vil jeg berette en smule om vores jul og nytår fra det forgange år 2012.
Julen tilbragte vi hjemme hos os selv, hvor mine forældre, min bror, min fætter og min faster og onkel var gæster. Mine forældre hjalp en del med maden, hvilket var rigtig rart når nu man har en krudtugle på 1 år.
Oliver var syg i juledagene. Det startede et par dagen inden juleaften, hvor feberen så små begyndte at stige for at toppe på 39,7 grader. Derfor var det også en lidt speciel juleaften, dog stadig hyggelig.
Men Oliver klarede sygdom og snot med stil, og forstod at hvile og slappe af. Han puttede en del foran fjernsynet, og ellers sov han også en masse.
Idet Oliver var syg i dagene efter jul blev vores julearrangementer også aflyst eller til lyn-visits. Det var på en eller anden måde egentlig rart, og gjorde juledagene meget afslappede for os tre.

I dagene op til nytåret var vi på skiferie med en masse dejlige venner i Schweiz. Vi var lige en smut forbi lægen dagen forinden, for at få grønt lys til afrejsen. Vi skulle blot give Oliver børnepanodil, børnenæsespray en halv time inden flyet lettede, så det kunne afhjælpe snot og ondt i ørene. Vi havde lavet små rygbrøds-hapsere og en drikkedunk til flyet, som Oliver sad og guffede i sig. Han klarede flyturen super flot :)
Ferien gik også rigtig godt, selvom Oliver brugte det meste af ferien på at se alle de andres børn an. Det var først på hjemrejsedagen, at han nåede at blive fortrolig med alle børnene, men sådan går det, når man er en lille forsigtig gut :)
Vi fejrede nytår i Schweiz med manér, og vendte snuden hjem d. 2. januar. Det er en fantastisk måde at tilbringe nytåret på, hvor man både kombinerer fest, venner og skiløb i samme ferie :)
Det blev dog en del mindre skiløb for manden og mit vedkommende end vi plejer, men sådan er vilkårene jo når man skal se efter Oliver på skift :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar