torsdag den 31. januar 2013

Det nye familiemedlem

Vi har fået et familiemedlem mere, som hedder Ford Fiesta. Den er rigtig rar, og elsker fart under vingerne.
Den blev erhvervet fordi manden har fået nye arbejdet, hvor han skal køre en del, og hvor han møder kl. 07.00 og har fri på den anden side af kl. 16.00 hvilket giver længere arbejdsdage end jeg. Så imens der har været snevejr har det været guld værd at have et ekstra køretøj, fordi vi ikke har kunne følges ad til og fra arbejde. På det tidligere arbejde kunne manden og jeg følges ad på job, fordi hans arbejdsplads lå i nærheden af hvor jeg arbejder.
Jeg arbejder fra 08.00 til 15.30, så jeg er den der henter og bringer Oliver alle dage til og fra dagplejen. Nogle dage kan manden dog godt hente Oliver fra dagpleje, hvis jeg har kursus eller lignende på arbejde. Men det er da en udfordring selv at nå at blive klar om morgenen, når Oliver hænger om halsen på mig hele morgenen. Så mange morgener kommer jeg på arbejde med snot eller havregrøds-rester på tøjet, som over har efterladt på mig :) Det opdager jeg oftest flere timer efter jeg er mødt på arbejde, og allerede har spanguleret beskidt rundt på jobbet :) Men jeg har advaret mine kollegaer, at jeg ikke altid selv er ude om det, og de er derfor overbærende med mig :)

Men her er for en gang skyld et par billeder af Fiesta'en da vi hentede den hos Ford for et par uger siden. Den kører som en drøm. Bruuuumm :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar