torsdag den 31. januar 2013

Da Oliver fyldte 1 år

Jeg vil rigtig gerne fortælle om Olivers 1 års fødselsdag. Det var en fantastisk dag, hvor Oliver vågnede til morgenhygge og gaver. Både manden og jeg havde taget en fridag, for at fejre den store dag. Oliver havde også fri fra dagplejen.
Oliver fik en Wheely bug samt et par Living Kitzbühl futsko. Disse futsko kan varmt anbefalet. Det er rigtig god kvalitet, som holder sig flot længe. De er lavet i uldfilt, og holder fødderne var her om vinteren. Han er lidt for bange til at køre på Wheely bien endnu, så den bliver stadig set an :)
Kl. 9 kom dagplejen på besøg, og både dagplejenmoderen og hendes mand var inviteret, da manden er hjemmegående. Oliver ser utrolig meget op til manden, og elsker at lege med ham i dagplejen. Vi havde bagt boller og lavet frugtjuletræ til dagplejen. Begge dele var et hit. Børnene hyggede sig i flere timer, og legede rigtig godt sammen ligesom de altid gør. De er den mest harmoniske gruppe af børn, som supplerer hinanden rigtig godt. Efter dagplejen var gået var Oliver helt udmattet, og måtte restituere med en lang middagslur i barnevognen. Oliver fik en Fischer Price legetelefon af dagplejen.
Han vågnede op til gæster kl. 15.03, som er det tidspunkt han blev født d. 19. decmber 2011 :)
Igen var Oliver i festhumør, og nød alt opmærksomheden fra gæsterne.
vi serverede boller og kage, og vi havde bestilt lækre stjerneskud fra vores kok, Le chef. De var lavet af de lækreste råvarer, og kan varmt anbefales.
Oliver fik en masse flotte gaver af familen, bl.a. en Bobles elefant, By Nord juniorsengesæt, Brio hammerbræt, penge, tøj, Kaj Bojesen fugl og hjemmestrik fra min mor.
Oliver gik smilende og helt udmattet i seng efter en fantastisk dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar