søndag den 7. oktober 2012

Den første uge på jobbet

Den første uge på jobbet er overstået og en ny uge venter lige om hjørnet. Jeg har en god mavefornemmelse, og jeg tror jeg bliver rigtig glad for jobbet. Det er en masse spændende faglige opgaver, og en masse spændende patienter og søde kollegaer.
Jeg har fået mit helt eget skrivebord, med min egen telefon, stationære og bærbare computer :) Mit skrivebord er med hæve-sænke funktion :) og så er der frugt-ordning - den er en af de få goder ved at være offentlig ansat :)
Jeg cykler til og fra arbejde, da jeg er den der har kortest på arbejde. Men de 5 kilometer hver vej er et dejlig afbræk, hvor man kan få renset tankerne. Det tager kun 15 minutter at cykle på arbejde, så det er nemt at komme til arbejde. Manden afleverer Oliver i dagpleje om morgenen, og jeg henter han om eftermiddagen. Det er både godt og skidt, at jeg skal hente ham. Det gode er, at jeg har god tid om morgenen, hvor jeg kan gøre mig klar til arbejde i mit eget tempo. Ulempen er, at jeg om eftermiddagen har super travl med at komme ud af kontoret for at nå at hente Oliver i tide. Man kan ikke lige tillade sig at blive lidt længere på kontoret, for at gøre et par ting færdig. Oliver skal hentes inden 16.35, og jeg skal nå at cykle hjem, og derefter gå op til dagplejemoderen med klapvognen, og gå hjem med ham, så der er ikke tid til at blive hængende på arbejde. Det er heller ikke fordi jeg tilstræber at blive så længe på arbejde hver dag, men jeg vil jo gerne gøre et godt indtryk på mit nye job, så de ikke tror jeg er u-arbejdsom. Men det er svært at putte alle kræfter i det nye job, når man også har tankerne på Oliver i dagplejen. Jeg vil jo gerne hente ham i dagplejen så hurtig som muligt, så jeg også kan være sammen med ham i nogle timer inden han skal i seng.
Dagene går så hurtigt, når der er hverdag. Men jeg er glad for mig nye arbejde, og Oliver er også glad for at være i dagpleje.

Billedet viser udsigten fra mit kontor, hvor man næsten kan set helt hjem til hvor jeg bor.

God søndag aften

2 kommentarer:

  1. Hvor må det være skønt at bo så tæt på arbejdet. Jeg kan huske min mor brugte halvanden time hver vej på arbejde hele min barndom og det er altså ret meget tid der går fra ens børn på den måde. 15 minutter på være ren luksus ;)

    www.theibizamom.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hvor dejligt at høre at du er glad for arbejdet. Og hvor skønt at det er så tæt på :)

    SvarSlet