fredag den 21. september 2012

Katvig holder lagersalg i Aalborg


Katvig lagersalg - en go' oplevelse!
I år holder Katvig lagersalg i 5 byer; København, Århus, Odense, Herning og i lille Aalborg.
Jeg glæder mig til at skulle derud, for det er ikke tit, at et af de gode mærker holder lagersalg i Aalborg. Jeg plejer altid at føle mig forbigået, når alle de gode lagersalg løber af stablen i københavn hver sæson.
I år skal jeg stå i forreste række, for jeg skal hverken op og amme om morgenen eller noget til den tid. Det eneste jeg skal tage højde for er, at manden henter Oliver fra dagplejen om fredagen, hvis jeg vælger at besøge lagersalget om fredagen. Men jeg har vist glemt at tage højde for, at jeg jo lige skal have fri fra arbejde først. Arbejde! Det lyder ikke godt i mine øre :) Hvorfor kan man ikke være evighedsstuderende? Jeg har egentlig glemt, at jeg faktisk er glad for at være færdiguddannet, da jeg synes jeg har gjort min borgerpligt hvad angår antal år på skolebænken :)
Nå. tilbage til det vigtige:

Det skønne lagersalg finder sted:

Ålborg, d. 2. november, fra kl. 14-18 og 3-4 november. fra kl. 10-18:

Løven 17, City Syd, 9200 Ålborg SV.

Jeg vil bl.a. gerne have købt flere af Katvigs skønne bukser i denne stil:
petroldenim w. navy
Bukserne har en virkelig god pasform til Olivers lange slanke krop, og de tillader god bevægelighed. De slutter tæt i benene takket være elastikken, og strammer heller ikke om maven. Jeg synes bukserne passer til det meste af Olivers garderobe, da stilen er afdæmpet og neutral. Jeg kan allerede mærke, at det bliver en dyr fornøjelse at stifte bekendskab med Katvigs lagersalg i Aalborg, for de har mange lækre ting, som Oliver gerne vil have (læs: moderen :))


Katvig skriver på deres hjemmeside:

Du får sneak preview på nye spændende kollektioner og chancen for at opleve vores banebrydende vinterovertøj som kan købes i butikkerne nu. Samtidig vil der være masser af gode tilbud på Katvigs bæredygtige børnetøj - vi sælger ud af gamle kollektioner og kollektionsprøver. Så kom forbi og få en god Katvig oplevelse samtidig med du gør et godt kup!
Barnevogne kan ikke tages med ind. Betaling med dankort eller kontant.
Vi glæder os til at se dig :-)

God weekend kære blogland :)

2 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt! Jeg skal da så meget afsted :-) Er det ok jeg snupper linket og smider på bloggen? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig fedt, at der kommer et lækkert mærke til lille Aalborg :) vi må håbe, at det bliver et godt lagersalg, så de kommer igen næste år..
   Del endelig budskabet så flere ser annoncen. Din blog er jo nok lidt mere besøgt end min lille blog :)

   Med Venlig hilsen

   Ditte

   Slet