søndag den 26. august 2012

Vinterjakken er i hus

Jeg bliver helt stresset over alle de folk der allerede har købt vintertøjet til deres børn. Derfor har jeg også startet indkøbene til den kommende vinter. Jeg synes dog det er svært helt at vide hvilken størrelse man skal købe, og om de forskellige mærker af overtøj er småt eller stort i størrelsen.
Jeg har indledt jagten med dette køb fra trendsales. Det er en Mini a ture anorak med lynlås i nakken - nøj det er smart. Det bliver jeg og ikke mindst Oliver glade for til vinter.
Jeg håber han bliver glad for den, og at han kan passe den hele vinteren.. Der fulgte også matchende vanter med i købet.

4 kommentarer:

 1. Jeg er også lige ved at blive stresset over det med vintertøj, regntøj osv.. Men jeg har besluttet at vi starter med en efterårsjakke, for jeg synes da godt nok, at det er blevet køligt lige pludselig, og Liam ejer ikke en varm trøje - endnu!
  Den er rigtig fed Olivers nye jakke! :D

  SvarSlet
 2. Jeg er virkelig også blevet stresset over det med vintertøj! Alle går jo amok med at købe nu og jeg har ingen anelse om størrelse, kvalitet eller hvad vi overhovedet vil få brug for, så nu har jeg vidst panik-købt lidt af hvert..
  - Jeg ELSKER Mini a tures anorakker, men kunne desværre ikke finde en størrelse på Trendsales, vi skal bruge og kunne slet ikke få overbevist kæresten om at bruge så mange penge på en jakke, men til næste år.. Dér er jeg forberedt - der SKAL han have en Mini a ture :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sikke en masse udstyr de små poder skal have, for at kunne klare en vinter.. Sidste vinter var det noget nemmere, for der var det kun voksiposen vi havde brug for.. :)
   Jeg mangler stadig en flyverdragt, og jeg ved ikke hvilket mærke det skal være. Men jeg tror det skal være en Ticket to heaven, for de er rummelige i størrelsen. Derudover mangler jeg at købe overtræksfutter og vinter hue.. Men det når jeg nok.. Jeg holder ihvertfald dagligt øje med Trendsales, så jeg kan spare lidt penge.. :)

   Slet
 3. Puha, jeg får også stress. Især fordi man jo ikke ved hvordan vinteren bliver. Enten bliver den jo sindssyg kold eller bare lidt kold. Men tror at jeg i første omgang køber en fleecedragt og så evt. en jakke her til efteråret. Men heldigvis er der jo masserr butikker og webshops, så tænker at hvis det pludselig bliver aktuelt med noget andet, kan man hurtigt skaffe det :)

  SvarSlet