torsdag den 23. august 2012

Min lille vandhund


I dag var Oliver og jeg til babysvømning. Vi har gået på hold 1 før sommerferien, og er nu begyndt på hold 2. Oliver elsker vandet, og elsker det sociale samvær med de andre babyer. Han er så glad og smilende, når vi er afsted, og man kan mærke at han slapper helt af og nyder vandet. Det er en fornøjelse at være afsted med Oliver. Vi går i den nye svæmmehal i Gigantium i Aalborg. Det er simpelthen sådan nogle lækre faciliteter, fordi svømmehallen er helt ny og først blev taget i brug d. 1. december 2011. Der hvor babysvømningen er inde i en lukket afdeling, hvor man skal have et specielt armbånd for at komme ind. Det gør, at der er helt stille i babyafdelingen, så den eneste støj man kan høre er babyernes hvinende begejstring.
Iøvrigt får i her de første rigtige billeder af mig - og endda med røde kinder. Det er hårdt at pøle med Oliver i vandet, og især at løfte ham op i strakt arm, som I kan se på billedet.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle skønne billeder! Og det lyder bestemt også som en skøn svømmehal! :D Jeg ville også gerne gå til babysvømning, men har desværre lidt vandskræk, så tør ikke rigtigt, ahem.

  Og på trods af røde kinder, ser du da rigtig godt ud :D

  SvarSlet
 2. Tak :) er du også vandskræk, når vandet ikke er så dybt? Det går mig kun til navlen, og så er vandet dejligt varmt :) det er en fornøjelse at være afsted med de små vandhunde..

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså vi var jo i svømmehallen i sidste uge, og der var også et babybassin hvor jeg sagtens kunne bunde. Men kommer nok aldrig til at klappe vildt i hænderne over det. Holder mig til babysalmesang :P

   Slet
 3. Babysalmesang er også rigtig fedt. Vi gik også til Babysalmesang i byen kirke, og det var rigtig lærerigt og stimulerende for Oliver, og han var altid dejlig afslappet bagefter. Det var også en god mulighed for at lære nogle af de andre mødre i byen, som man sikkert kommer til at se når børnene kommer i børnehave eller går til fodbold sammen senere hen. Kirken bød altid på kaffe og kage bagefter, hvor vi samledes og hyggede os bagefter.
  Og selve salmesangen var mere a la babyrytmik til salmevers, så alle kunne være med.. Selv dem der ikke er så tilbøjelig til at benytte kirken i det daglige eller er bange for at åbne en salmebog ;)
  Det vil jeg klart gå til igen næste gang jeg skal på barsel... :)
  Og så var vi 4 piger fra min Mødregruppe der gik sammen, hvilken kun gjorde det mere hyggeligt :)

  SvarSlet