søndag den 24. maj 2015

I LEGO land-land


I går var min lille familie og jeg i Legoland Billund. Vejret var ikke fantastisk, men vi var klædt godt på, så det gjorde ikke så meget. Måske gjorde det endda, at der ikke var ulideligt mange mennesker i parken, og vi kun skulle stå i kø i 5 minutter hvert sted. Og det er altid en god ting.
Da vi havde spist morgenboller, smurt madpakker og pakket tasker kørte vi den to timer lange tur til Billund. Vi landede i Legoland kort før frokost. 
Oliver skulle straks prøve en masse forlystelser, så vi sprang om bord i safaribilerne, toget, en karrusel, og mange flere børnevenlige aktiviteter inden vi gjorde pitstop for at spise. Det var dejligt at have smurt lækre sandwiches og boller hjemmefra, så vi ikke skulle tænkte på at finde et sted, som serverede leverpostej-hapsere til Felix og kræsen-mad til Oliver. Det havde vi klaret hjemmefra. 
Den næsten nyindkøbte søskendeklapvogn gjorde virkelig sin gavn i Legoland. Det var nemt at holde styr på dem begge og der var plads under vognen til alt vores oppakning. Win win. 
Vi prøvede attraktioner dagen lang og sågar Felix var med ude og køre i tog og prøvede han også safaribilerne. Da vi skulle ud af safaribilerne igen blev han helt på tværs, for han ville ihverfald have en ekstratur. Det må være et tegn på, at han også hyggede sig og nød underholdningen. 
Da det blev aftensmadtid og dermed også lidt køligere søgte vi tilflugt på en buffet-restaurant, som servere mad, som passede alle mand. Efter at have spist og leget i det tilhørende lego-legerum pakkede vi sammen igen og gik mod udgangen. Der var øjeblikkelig ro på bagsædet i bilen på vej hjem, og her misundede jeg virkeligt børnene. De kunne bare sætte sig til rette og lukke øjenene efter en lang dag med mange indtryk, alt imens manden og jeg skulle fragte os alle den lange tur hjem igen. Vi var jo mindst lige så trætte efter at have marcheret Legoland tynd hele dagen. Men sådan er det vel at blive voksen. Ingen kære mor her. 

Her er en mase billeder fra en dejlig dag.1 kommentar:

  1. Nøj, det ser altså også bare hyggeligt ud :D

    - Anne
    www.venterpaavin.blogspot.com

    SvarSlet