fredag den 1. maj 2015

En på mange måder begivenhedsrig uge

Denne uge har budt på mange begivenheder allerede. 
Ugen startede med, at Felix fik skoldkopper. Ikke bare et par stykker, men voldsomt mange, som ikke gik stille af sig. Han fik feber, kløe og uro. Især uroen var svær for ham at håndtere, for han kunne ikke sove, hverken dag eller nat. En af nætterne i ugen blev det for meget, og jeg måtte ringe til vagtlægen. Jeg havde på dette tidspunkt opbrugt dagens kvote af Panodil og smurt ham ind i zinkliniment adskillige gange. Lægen ordinerede straks noget antihistamin mixtur, som Felix og jeg kørte ind og hentede på vagtapoteket kl 03 i nattens mulm og mørke. For på daværende tidspunkt havde Felix ikke fået noget nattesøvn endnu. Først da bilen begyndte at køre og den kølige luft overmandede Felix fik han sovet lidt. Jeg gav Felix medicinen i bilen inde ved apoteket, så det kunne nå at virke inden vi kom hjem igen. Vel hjemme havde Felix fået ro på igen, og han faldt omkuld i sengen. De efterfølgende dage har vært hårde og Felix har virkelig været sløj og pylret. Men det er der ikke noget at sige til, når man har så mange skoldkopper som stakkels Felix. 


Olivers skoldkopper var småting i forhold til.

Nu er han snart ovre det værste og skoldkopperne har fået skorpe på. Så forhåbentlig er han snart klar til vuggestue igen på mandag. 

Felix har ligeledes lært at kravle i dag. Han er overalt og rejser sig op af ting og er frygtløs. Helt i modsætning til Oliver. 


I denne uge har vi også fået en ny vogn til samlingen. Jeg har længe luret på en lækker brugt tvillingevogn, som begge børn kunne være i, når vi går til og fra børnehave og vuggestue. Den er rigtig lækker og det er hyggeligt at være på tur med børnene. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar