tirsdag den 17. marts 2015

Stilhed før vuggestuestorm

Der har været stilhed på bloggen i den seneste tid. Jeg har nydt lidt af den sidste tid alene hjemme med Felix, inden han starter i vuggestue her til april. Det er jo lige om lidt. Pyh.
Overordnet føles det godt, at han skal starte i vuggestue. Men jeg kan alligevel godt mærke, at det bliver lidt vemodigt, at afslutte en god barsel med min lille guldklump.
Felix er den dejligste og nemmeste baby, som er så mild og godmodig. Han skal nok tage vuggestuelivet med oprejst pande. Jeg har ihvertfald indtryk af, at han er gjort af et specielt og roligt stof.
Det bliver dejligt, at have begge børn i samme hus, selvom jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle have et vuggestuebarn. Jeg kan godt lide dagplejen og den nærhed og omsorg der er tid til hos de gode dagplejere vi har i byen. Men det var oplagt, at Felix skulle starte samme sted som Oliver, og heldigvis er Roden et godt og trygt sted. Det er ikke dagplejemor Dorthe, men det er det næst bedste. Når Felix ikke kan gå i dagpleje ved Dorthe, som gik på efterløn da Oliver stoppede i dagplejen, så er det næst bedste, at han skal være i Roden med sin storebror. Så kan Oliver også være en tryg base for Felix, når han skal starte op i vuggeren.


Jeg er begyndt, at gøre lidt klar til vuggestuestart. Jeg har købt et ekstra sæt af Felix's nusseklud og bamse fra Jellycat, som han sover med i sengen herhjemme. Det skal være i vuggestuen, som han kan sove middagslur med. Ligeledes har jeg købt en ekstra Babybjörn hagesmæk, så han også har en herhjemme og i vuggestue.

Jeg har bestilt nogle af de geniale navnelapper til Felix, som jeg også har til Oliver. De er uundværlige til at mærke alt udstyr og tøj, som skal med i vuggestuen. Jeg skal nok huske at vise dem frem, når de kommer med posten en af dagene.

Vi skal til opstartsmøde i vuggestuen på fredag, hvor vi skal snakke hele opstartsforløbet for Felix igennem. Der vil jeg også lige høre hvilket tøj og udstyr de gerne vil have at Felix har klar til opstart.
Jeg har allerede nogle forslag i tankerne. Det vil jeg vise i et andet indlæg.

Er der noget jeg skal have klar til vuggestuestart til lill Felix, som du kan anbefale?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar