lørdag den 21. marts 2015

En lille syg Oliver


Det kræver næsten et indlæg, når Oliver en sjælden gang i mellem er syg. 
Og i dag skete det så. En lille febermus erklærede, at han frøs til middag. Da jeg mærkede ham på panden var han brændende varm. Han havde også over 38 i feber, hvilken han ikke har haft siden sin 1 års fødselsdag. 
Han har ikke haft en eneste sygedag siden han startede i børnehaven, hvilket jeg synes er flot, når det er i vintersæsonen. Eller faktisk har han haft en omgang falsk strubehoste en lørdag for en månedstid siden, samt en enkelt omgang opkast på en fridag. Men det var nu hurtigt overstået. Det håber jeg også det er denne gang, og at vi andre også slipper fri for sygdom.
Oliver virker dog lidt mere ramt denne gang, og har sovet det meste af dagen væk. Han kastede op her til aften, efter at han pænt havde sagt at han blev utilpas og skulle kaste op. Så kunne det nok være, at jeg fik ham løftet ud på badeværelset i en fart. 
Det var pænt af ham, at give besked inden han skulle kaste op, for der er ikke noget værre end at kaste op midt i sofaen eller i sengen - for derefter at skulle tørre det hele op igen. Han har slet ikke spist noget i dag, og heller ikke drukket særlig meget. Det der blev spist er kommet retur igen. 
Jeg har så ondt af mine børn, når de er syge. Det er ikke retfærdigt. 
Men jeg krydser fingre for, at Oliver er hurtigt rask igen.
Det der næsten er mest ærgerligt er, at Oliver skulle have leget med sin bedste ven fra dagplejen. Hver gang de har haft en legeaftale, så har de været syge. Og de havde begge glædet sig sådan til at gense hinanden, når der går så lang til mellem at de ses. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar