lørdag den 28. marts 2015

Den første cykeltur


I formiddags var Oliver og jeg på cykeltur. Jeg synes vi skulle lave noget hyggeligt bare os to og så trængte jeg til lidt motion. 
Jeg bestemte mig derfor for at vi skulle cykle ud til Føtex, som ligger 5 km væk. 
Jeg havde bare ikke lige indregnet at jeg ikke har siddet på en cykel i 1,5 år og at min cykel var halvflad. Og oven i det skulle Oliver også lige sidde på cyklen. Pyha. Det var hårdt. Hårdt som i mega hårdt. Som i at løbe 10 km spurt i modvind. Og da jeg havde cyklet 1 km i modvind kom jeg i tanke om endnu en grund til hvorfor jeg skulle være blevet hjemme. Nemlig, at jeg var til Pilates træning i går og har vildt ømme lår derfra. 
Det eneste vi umiddelbart skulle købe i Føtex var et par strik vanter til Oliver. 
Da jeg kommer derud har mit ansigt skiftet kulør til noget der minder om en helstegt pattegris- se billedet :) 
Umiddelbart havde de ingen strikvanter i Føtex, hvilket jeg blev lidt frustreret over. Jeg købte et par ting og gik til kassen. Oliver fik en børnebolle på vejen ud, og da vi kom ud, så jeg at de havde et tilbudstelt med restvarer. Til mit held havde de et eneste par vanter tilbage i den perfekte størrelse og farve. Til den nette sum af 20kr. Det gjorde, at jeg ikke havde slidt forgæves på vores cykeltur. På hjemturen måtte Oliver kapitulere og tage en morfar på cyklen. Det kan være hårdt at cykle sådan en formiddagstur :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar