søndag den 1. februar 2015

Køb overtøj på udsalg til næste vinter

Nu til to børn..

Som de foregående år har jeg igen købt næste års vinterovertøj på udsalg. Hos Reimashop er der op til 55% at spare, og hos Boozt.com er der skyhøje besparelser. Jeg har ikke råd til at købe flyverdragter til 1200kr eller mere pr stk, men jeg vil alligevel gerne give  mine børn det bedste af det bedste i overtøj. Derfor har jeg hamstret vintergodter i forråd til næste år.Jeg har købt en vinterjakke og fleecetrøje til både Felix og Oliver i matchende look fra Reima.
Ligeledes har jeg købt et par matchende skibukser til Oliver, som han kan bruge til pænere brug og til en eventuel skiferie næste år.
Jeg har også for første gang forsøgt mig med at købe vinterstøvler til Oliver, da de var sat ned med 50% på Reimashop. Jeg har ikke haft sko eller støvler derfra før, men jeg er meget positivt overrasket over kvaliteten. Jeg tænkte da jeg købte dem, at de måtte have samme høje standart som overtøjet - og idet havde jeg ret. De er lige så lækre som et par gode Ecco støvler og koster bare en brøkdel af prisen. Det er vist ikke sidste gang jeg gør det stunt. Der er ihvertfald mange penge at spare.


Jeg har også købt en næsten ny Reimatec flyverdragt til Felix på Reshopper. Den er kun brugt 2 gang til transport i bil, og er derfor hverken vasket lign. Jeg slap med 200kr, hvilket jeg er pænt tilfreds med. Jeg har matchende tilbehør fra Olivers tid, som passer dertil. Det gælder både elefanthue og luffer fra Reima. Det udstyr skal bruges i vuggestuen, hvor det ikke gør noget, at det bliver møgbeskidt.
Hos Boozt.com gjorde jeg som nævnt et kup - synes jeg ihvertfald selv. Jeg faldt machende flyverdragter til begge børn fra Racoon samt ditto machende luffer nedsat med 70%. Derudover så var der en rabatkode med -15% yderligere rabat, hvis man købte for over 999kr. Det gav en samlet besparelse på næste 80% rabat på overtøjet. Det er noget der gør mig glad.
En Racoon flyverdragt i str 104 til Oliver koster vejl. 1399kr og i str 86 til Felix koster den 1199kr. Det er vildt mange synes jeg, og jeg ville aldrig betale så høje summer for sådan et antræk. Men når priserne hedder hhv 356,75kr og 305,75kr, og 89kr for lufferne så går det lige an. Jeg blev endda nødt til at købe et par futsko til Felix for at presse totalbeløbet over de 999kr :) De blev selvfølgelig også købt med stor rabat. Jeg føler mig nogle gange som en total gøgler med alt den udsalgsjagt :)
Jeg er spændt på at tage overtøjet fra Racoon i brug til næste vinter, og om de holder lige så godt som Reima. Reimatec flyverdragter har jo et højt vandsøjletryk  på langt over 10.000 mm og ditto slidstyrke, hvorimod det nyindkøbte Racoon overtøj kun kan bryste sig af et vandsøjletryk på 7000 mm og en ukendt slidstyrke. Mon det går an til børnhavelivet? Og holder det mon lige så varmt som Reima? Det må komme an på en prøve...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar