tirsdag den 24. februar 2015

Gummistøvler til børnehave og vuggestueI min søgen på gummistøvler til både Oliver og Felix til børnehaven og vuggestuen faldt jeg over Small Fashions hjemmeside, hvor de har næste alle deres børnesko og gummistøvler nedsat med store besparelser.


Pom Pom grå gummistøvle til 114,95kr.
Jeg søger især efter Pom Pom gummistøvler, da Oliver tidligere har brugt disse. Gummistøvlerne fra Pom Pom er bløde og lette og sidder godt på foden. Dem har vi været glade for hidtil.
De er også pæne at se på, og fåes i flotte neutrale farver til både piger og drenge.
Jeg kan godt lide den grå farve til drengene - for den er mindst sart ift. skidt og mudder i børnehaven. Oliver er ihvertfald den første til at hoppe i en mudderpøl og plaske med vand. og til det formål er de perfekte.
De har også de yndigste gummistøvler i rosa til pigerne her, som også koster 114,95kr. Det er lige til at overkomme for et par rigtig gode gummistøvler, som oven i købet er smarte at se på.

Pom Pom Rosa gummistøvler til 114.95kr

Jeg faldt også over de lækre Egg helmets hos Small Fashion. Jeg er især vild med det blå overtræk til Oliver og Felix, som med add-ons vil blive drøn smart. Hjelmen er blandt de mest sikre på markedet, og de kan både bruges som cykel- og skihjelm. Det er smart, at hjelmen også er godkendt til ski, for det er helt nonsens at købe en hjelm udelukkende til at stå på ski med til de små, når de hurtigt vokser fra den igen. Det smarte med Egg helmets er, at de kan reguleres i størrelsen, så de kan have glæde af den meget længe.

EGG LYS BLÅ SKY OVERTRÆKEGG SORT SOLSKÆRM ADD-ON
Indlæget er sponsoreret, men indhold er et udtryk for egen smag og holdning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar