onsdag den 7. januar 2015

Oliver 3 år

Oliver fyldte 3 år d. 19. December. Det er den første fødselsdag, hvor han har været gammel nok til at glæde sig til dagen. 
Selve dagen foregik således, at vi fejrede ham herhjemme om morgenen med boller og flag og gave. 
Vi havde købt en Cube cykel til ham, og han var meget imponeret og vildt glad for den fra første færd. Han cykler frem og tilbage på den inde i huset, og kan på den måde blive klar til at cykle ude til foråret. 
Om formiddagen var Oliver i børnehave, hvor han også blev fejret. Det var han meget begejstret for. De spiste risengrød og sang fødselsdagssang for ham, og han fik lov til at låne en valgfri bamse med hjem.
Jeg hentede Oliver i børnehaven kl 12, så han kunne sove middagslur hjemme. Han faldt øjeblikkeligt i søvn efter formiddagens mange spændende begivenheder.

Kl 15.03 havde vi i vanlig stil inviteret gæster til kage og aftensmad. Oliver er jo født kl 15.03, så det er blevet fast rutine at det er på fødselstidspunktet at gæsterne inviteres til. 
Jeg havde fået hjælp med kagen af en sød instagramfølger og blogger, som kom mig til undsætning. Jeg havde nemlig først bestilt kagen ved et firma, men de valgte at lukke butikken uden varsel en uge før fødselsdagen. Så var gode råd dyre. Men heldigvis kom Camilla/Cocoogco mig til undsætning. Det er jeg meget taknemmelig for. 
Resultatet blev super flot og velsmagende, og Oliver og gæsterne var meget imponeret. 

Foruden John deere kagen havde en anden instagram veninde sendt det fineste John deere fødselsdagspynt, som også faldt i Olivers smag. Ikke just det mest æstetiske pynt, men meget børnevenligt. 

Oliver havde en dejlig fødselsdag og fik en masse skønne gaver. Og da gæsterne var gået gik han også øjeblikkeligt omkuld efter en begivenhedsrig dag. 

Det skal også lige bemærkes, at Oliver om aftenen på sin fødselsdag ikke længere ville have ble på. Så nu har vi en treårig blefri dreng, der klarer det så flot uden ble. Han er dog bange for fremmede toiletter, så holder han sig hellere. Det arbejder vi lige lidt på....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar